Deze website is bedoeld voor mensen in Nederland die meer willen weten over inflammatoire darmziekten. Woont u niet in Nederland? Selecteer dan de naam van uw land om de website voor inwoners van uw land te openen.
Deze website is bedoeld voor mensen in Nederland die meer willen weten over inflammatoire darmziekten. Woont u niet in Nederland? Selecteer dan de naam van uw land om de website voor inwoners van uw land te openen. Selecteer de naam van uw land

Ervaringen van mensen met IBD

Mensen met IBD kunnen gewoon een prettig, volwaardig en productief bestaan leiden.

Het kan fijn zijn om te weten hoe andere mensen met hun IBD omgaan in hun dagelijks leven. Waarschijnlijk zal het u goed doen om te weten dat anderen er ondanks hun IBD in geslaagd zijn hun dromen waar te maken.

Daarom laten we u graag de ervaringen van andere IBD-patiënten horen, zien en lezen. Zij beschrijven hoe het is om de diagnose ‘IBD’ te horen te krijgen, de aandoening te behandelen en ermee te leven. We hopen dat hun verhalen u hoop geven en aanmoedigen om ondanks uw IBD optimaal van het leven te genieten.

 

 

 

De marathon lopen was een enorme mijlpaal voor mij als IBD-patiënt. Ik wilde heel graag nog voor mijn dertigste een keer de marathon lopen, en ik heb het uiteindelijk zelfs vijf jaar eerder dan gepland gedaan.

Meer lezen

Geef niet op voordat je alles hebt geprobeerd. Houd steeds in gedachten dat IBD echt onder de duim te krijgen is.

Meer lezen

Feedback