Deze website is bedoeld voor mensen in Nederland die meer willen weten over inflammatoire darmziekten. Woont u niet in Nederland? Selecteer dan de naam van uw land om de website voor inwoners van uw land te openen.
Deze website is bedoeld voor mensen in Nederland die meer willen weten over inflammatoire darmziekten. Woont u niet in Nederland? Selecteer dan de naam van uw land om de website voor inwoners van uw land te openen. Selecteer de naam van uw land

De IBD-werkplanner

Welkom bij de IBD-werkplanner – met dit hulpmiddel kunt u erachter komen of u uw werk of werkomgeving beter op uw IBD zou kunnen afstemmen.

U wordt zo gevraagd om verschillende vragen over uw werk te beantwoorden. Na afloop krijgt u enkele tips over hoe u op uw werk beter rekening kunt houden met uw IBD.

Ook krijgt u dan toegang tot een PDF-document voor uw werkgever, met de titel ‘IBD op de werkvloer’. U kunt dit document opslaan of uitprinten. Dit document bevat informatie over IBD en enkele suggesties voor het ‘IBD-vriendelijker’ maken van uw werkomgeving.

Alle gegevens die u invoert, worden vertrouwelijk behandeld en niet bewaard. GripopIBD is niet aansprakelijk voor eventuele actie die u of uw werkgever onderneemt naar aanleiding van de verstrekte suggesties.

Start de IBD-werkplanner >>

Feedback