Deze website is bedoeld voor mensen in Nederland die meer willen weten over inflammatoire darmziekten. Woont u niet in Nederland? Selecteer dan de naam van uw land om de website voor inwoners van uw land te openen.
Deze website is bedoeld voor mensen in Nederland die meer willen weten over inflammatoire darmziekten. Woont u niet in Nederland? Selecteer dan de naam van uw land om de website voor inwoners van uw land te openen. Selecteer de naam van uw land

De IBD-symptoomchecker

Welkom bij de IBD-symptoomchecker. Met dit hulpmiddel kunt u achterhalen of de buik- of darmklachten van u of een van uw naasten mogelijk veroorzaakt zijn door colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn (twee vormen van inflammatoire darmziekte (IBD)).
Deze symptoomchecker is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar die darmklachten of buikpijn hebben.

Uw antwoorden blijven volledig anoniem.

We wijzen u erop dat de IBD-symptoomchecker nooit het advies van een arts kan vervangen. Raadpleeg daarom altijd een arts als u zich zorgen maakt over uw gezondheid.

De IBD-symptoomchecker is niet bedoeld voor het zelf vaststellen van een aandoening, maar kan uw arts helpen bij het stellen van een diagnose.

Start de IBD-symptoomchecker >>

Feedback